Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf die een passie deelt om jou aan een mooi interieur te helpen. Daarbij vinden we het belangrijk om jou te inspireren voor een gezellig huis, zodat je ook echt thuis komt.

Uiteraard vind je bij ons alles wat je voor je inrichting nodig hebt. Basis zijn de vloeren, gordijnen en behang. Maar ook de aankleding: Banken, tafels, kasten. Onze verrassende accessoires en mooie servies maken het geheel af.

Geschiedenis

WONEN 35 vindt zijn oorsprong in 2006. Wij zochten destijds een mooie aanvulling op het schildersbedrijf. Om zo jou het complete plaatje aan te kunnen bieden. Gaandeweg hebben we ons daarin enorm ontwikkeld. Hierbij helpen wij jou met het inrichten van je woning of bedrijfspand.

In 2013 hebben wij ons huidige winkelpand aangekocht. Ooit begonnen als bruin café, heeft het daarna jaren dienst gedaan als kruidenierswinkel met bakkerij genaamd “Den Nieuwe Eisch”. Veel oude details zijn bewaard gebleven. in 2019 hebben wij een grote verbouwing gedaan. waarbij we zoveel mogelijk oude elementen tevoorschijn hebben gehaald. Denk aan een oud hoog plafond met brede balken en rozetten, oude gebinten en een stortkoker voor het graan. Verder hebben we de tegels van de oude bakkerij zichtbaar gelaten en prachtige oude stalramen achter een wand vandaan getoverd.

Emst : Bakker- en kruidenierswinkel „De Nieuwe Eisch”.

Kruidenierswinkel “Den Nieuwe Eisch”

Naast de meubels en accessoires leveren wij stoere tafels op maat. Hierbij kun je denken aan stoer eiken, in een kleur olie naar jouw wens, met bijvoorbeeld een stoere stalen poot eronder. Accessoires van bekende merken zoals Present Time, Bloomingville, Dutch-Bone maar ook krijtverf van Painting the Past en de trendy meubel lijn van Zuiver. Een jong merk met strakke lijnen wat écht een leuke touch geeft aan je interieur. Servies neemt ook een behoorlijke plek in bij WONEN 35. Servies van Blond Amsterdam, Bloomingville en Bunzlau Castle zijn onze bekendste namen.

Wil je snel een cadeautje bestellen dan kan dat ook. Onze artikelen staan op de webshop,  die kun je snel en makkelijk aanschaffen.

Wij nodigen je uit om ons en ons gezellige dorpje Epe te komen bezoeken en er gelijktijdig een leuke dag van te maken.